FAQ

Meest gestelde vragen

Op deze pagina geven wij antwoord op de meestgestelde vragen

Hoelang duurt het tot ik mijn bestelling heb?

Afhankelijk van het land waar de bestelling naar toe moet, duurt het doorgaans binnen Nederland 1 werkdag en buiten Nederland minimaal 2 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming.

Is verzending gratis?

Verzending is gratis vanaf een bestelling van €150,- zowel voor Nederland als voor België. Andere EU-landen hebben gratis verzending vanaf €200

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

U kunt uw bestelling ophalen, maar alleen op afspraak. Voer bij de verzendmethode “ophalen in Spijkenisse” in en wij zullen u contacteren voor een mogelijke ophaaldatum.

Is retourneren gratis?

Retourneren is niet gratis en is voor eigen rekening. Hierbij dient u zelf de label aan te schaffen en voor de verzending te zorgen. Wij raden u altijd aan om dit met T&T te versturen en de T&T per e-mail aan ons door te geven.

Zijn jullie producten origineel en nieuw?

TCG Experts verkoopt uitsluitend 100% originele producten. TCG Experts verkoopt zowel nieuwe als tweedehands producten. Indien het een tweedehands artikel betreft, zal dit duidelijk in de product beschrijving worden vermeld. Uiteraard zijn zowel de nieuwe als de tweedehands producten 100% origineel.