Over ons

Over TCG Experts

Hey daar! Leuk dat u een kijkje neemt op onze website.

U vraagt zicht vast af, wie of wat zijn TCG Experts? TCG Experts staat voor Trading Card Games Experts, waarin het team op dit moment de expertise heeft in Pokémon Trading Card Games. TCG Experts is een webshop gevestigd in het industrieterrein van Spijkenisse. TCG Experts bestaat uit twee gedreven en ondernemende jongvolwassenen met een breednetwerk in de Pokémon industrie en beiden met een passie voor Pokémon (nostalgie) en ondernemen.

U, de klant, staat bij ons altijd op nummer 1. Wij hechten veel waarde aan een goede service en afhandeling en hopen u daarom telkens met een (digitale) glimlach opnieuw te mogen verwelkomen. Wilt u eens graag bij ons op kantoor fysiek de voorraad bekijken? Dan is dat uiteraard mogelijk!

Hebt u vragen of tips over een product, verzending of een algemene vraag en/of staat uw antwoord niet op de website, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via Whatsapp, e-mail of via onze Instagram. Wij zijn 7 dagen in de week actief en reageren binnen ca. 1 uur op uw bericht.

Team TCG Experts